tisdag 7 augusti 2012

Liveklubb med Gordon

I höst kommer klubb Gordon att ordna en liveklubb en gång i månaden på S:ta Clara i Gamla stan. Det har varit på gång sen vi var där med släppfesten för Lydiakai juni men det har tagit ett litet slag att få fason på datum och hitta rätt artister. Men nu är de två första spelningarna bokade!
Det kommer att bli utpräglat fokus på livemusiken och det är ett resultat av att vi arrangerar klubben på måndagar. Varför måndagar? Först var det för att det var den lediga dagen i kalendern. Men det kändes rätt när vi var där i juni. En måndagsklubb har en annan stämning, en stämning som vi gillade. Folk kom och satte sig med en öl vid halv åtta och halv nio satte bandet igång. Och på tisdag orkade vi jobba, var rent av uppiggade och inspirerade av att ha startat veckan så roligt.
Måndagen den 27:e augusti sätter vi igång med en gammal Gordonfavorit. Jag är väldigt glad att ha fått med Örnsberg på det här. Han har, som alltid, nya, intressanta saker på gång. Jag har hört en demo och gillar det lika mycket som jag tyckt om tidigare grejor. Men han kommer att köra gammalt också. Måndagen den 10 september kommer Napalmhjärta att spela. Mer info följer.
  Andra långgatan state of mind by Örnsberg

Inga kommentarer: