torsdag 2 oktober 2008

Landet och Lissi gäller härnäst!

Den här flyern har legat som en pyttebild i högermarginalen ett slag men nu börjar det närma sig så det blev dags att fläska på. Gordon är jättestolt över att få komma till Landet för att spela skivor och ännu lite stoltare över att de här två snyggingarna (fast det är talangen vi är ute efter) kommer på besök.

Lissi Dancefloor Disaster gör electropop som verkligen får Gordon att vilja dansa ridbyxorna av oss. Om vi passade i ridbyxor. Det är hårt och krispigt och svängigt så Gordon hoppas att det kommer några glada vänner på besök på onsdag för vi vill ha sällis på dansgolvet.

Det som gäller är: Onsdag 8/10. Landet vid Telefonplan, det är röd linje mot Fruängen och karta finns på Landets hemsida. Vi börjar klockan 20.00 men man kan komma tidigare och hänga i baren där nere om man vill. Ta med 40:- till entréavgiften så vi kan betala bandet för de måste åka ända från Uppsala. Och de förtjänar det. Ta förresten också med lite pengar att beställa drinkar eller öl för, Landet har bra bartender. Och så är det 18-årsgräns. Hemgång vid midnatt och inte tappa glasskorna. Vi ses!

Inga kommentarer: