söndag 7 september 2008

Klubbkväll på lördag!

På lördag kommer Gordon till Gamla Stan för att spela skivor och dricka öl. Vi har jobbat på med att planera en riktigt rolig höst, två klubbkvällar är bokade på Landet och vi ser mycket fram emot att få bjuda på ett fint gig i oktober.


Men nu fokuserar vi på den 13 september. Tydligen var det en orkan som hette Gordon som brakade loss den 13/9 något år. Vi ser det som ett omen om att lördagen blir ösig men hoppas att vi slipper dödsfall och katastrofinsatser. Sen har den där arga Gordon Ramsey premiär för ett nytt matlagningsprogram den 13:e, eller om han bara skriker åt nån kallskänka med smutsiga naglar. Vi lovar att inte skrika åt nån, möjligen åt himlen efter klockan 1, om vi är på bra humör.


Det som gäller är alltså Magnus Ladulås, österlånggatan 26 från 21.00 och en bit in på nästa dygn. Karta finns här på Gordonbloggen eller på Låsets hemsida.


Musikaliskt kan det komma att bjudas på Port O'Brien, Parken, Arms, MGMT, Weezer, Klassfest, Popsicle, Laakso, Of Montreal, speedade japanska popakter som Citrus och förstås Lissi Dancefloor Disaster som kommer och spelar på nästa Gordon. Kulinariskt blir det öl och pubmat och socialt blir det mest bara jäkligt mysigt. Vi ses!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Tipsa gärna oss om du har fler klubbar på gång. Vi lägger gärna in dem i vårt kalendarium. Förutsatt att entrén är fri förstås.

Vänliga hälsningar

Anders

GRATIS I STOCKHOLM.NU - Stockholms enda evenemangsguide med endast gratisevenemang